Veganska produkter framtagna med universitetsstudier

pH Clean - djuprengöring för oren och glåmig hud


Syresätter - Utjämnande - Revitaliserar

Denna behandling använder ny teknik inom hudvård för att förnya huden genom användning av naturliga salter med alkaliska och sura egenskaper.
2-fasmetoden består av en sekvens av alkaliska/syra system som indirekt genererar den så kallade "Bohr-effekten" i huden som karboxyterapi-behandlingar baseras på. Bohr-effekten genereras i en kemisk reaktion med en sur bas, där CO2 bildas, vilket gör det möjligt för hemoglobinet att frigöra syremolekyler. Karboxyterapi rekommenderas bl.a. för behandlingar av hyperpigmentering, torr hud, ödem, akne och ärr efter akne

Börja behandlingen med att 

  1. Rengör ansiktet med valfri Rengöring.
  2. Applicera 5ml Step 1 med en Borste över hela ansikte, hals och dekolletage. Massera in och låt verka i 5-6 minuter. Skölj inte av.
  3. Applicera 5ml Step 2 med dina fingrar i cirkulära rörelser över ansikte, hals och dekolletage så att ett skum bildas. Låt verka i 5-10 minuter. 
  4. Tvätta av och applicera ett valfritt ansiktsvatten, t.ex. Toner.
  5. Avsluta med din Ansiktskräm.


För extra avkoppling kan du starta behandlingen med att spraya en liten mängd Relaxing Essence
mot ditt ansikte på ca 30-40 cm avstånd. När behandlingen är avslutad kan du spraya en liten mängd Invigorating Essence för att känna en uppfriskande SPA känsla.
Andas och njut.